3Gen
     
Български / English
    


Оформете поръчката
 
ЗАРЕЖДАНЕ НА ТОНЕР КАСЕТИ
КОНСУМАТИВИ
ОФИС ТЕХНИКА
СЕРВИЗ НА ПРИНТЕРИ
УСЛУГИ

Untitled Document
 

Фирма 3 ГЕН е основана през 1998г в гр.Варна. Започва своя бизнес с малък сервизен център за ремонт на принтери. Постепенно фирмата започва да зарежда и рециклира консумативи за принтери.

През изминалите години фирмата непрекъснато се разраства в посока на увеличаване на предлаганите продукти , качесвено обслужване на клиенти и разработване и усъвършенстване на нови технологии за рециклиране на консумативи. Целта на компанията е да постигне най доброто съотношение цена-качество и да направи продуктите си достъпни за потребителите. Фирмата разработва и успешно поддържа собствена система за ефективен и качествен контрол и е в процес на сертифициране по стандарта ISO 9001. Благодарение на специалистите по развойна дейност тя е в състояние своевременно да реагира на динамичните пазарни тенденции.

В момента в продуктовата гама на фирмата се включват консумативи и части за матрични , мастилено струйни и лазерни принтери, копири факсове и многофункционални устройства. Развитието на технологиите за рециклиране на касети допринася за опазването на околната среда и намаляването на отпадъците. Именно това мотивира компанията да създаде нов модерен център за рециклиране на касети който работи в съответствие с технологичните постижения и утвърдени стандарти на световната рециклаторската индустрия.

В момента фирмата разполага с най-съвременното оборудване за разглобяване, почистване, зареждане и тесване на тонер касети.

Компанията се среми към установяването на дългосрочни бизнес взаимоотношения при гарантиране на високо качество навременни доставки и лоялно сътрудничество. Убедени сме, че бихме могли да бъдем стратегически и надежден партньор на своите клиенти и да допринесем за постигането на техните пазарни цели.

 

 

 

Copyright © 3Gen. All rights reserved.